Portimao on perinteinen kalasatama ja satama joen Arcade-suistoalueella Etelä-Algarven rannikolla. Portimao sijaitsee lähellä suosittua Praia da Rocha -rantakeskusta, ja se on vain 40 mailin päässä Farosta.

Jos etsit perinteistä portugalilaista lomaa, voit käydä siellä. Kaikki Portimaossa pyörii sen joen ja sataman, pääaukion ja puutarhojen sekä ravintoloiden ympärillä. Lisää kaupungit kaupat, markkinat ja putiikit ja sinulla on kaupunki, joka antaa sinulle todellisen maun Portugalissa.


Kuva : www.pixabay.com

Paikallisia käsitöitä, kuten pitsiä, koruja, kupari- ja keramiikkatuotteita, on tarjolla täällä erittäin kohtuullisin hinnoin. Portimao on tunnettu perinteisistä ravintoloistaan, joissa voit tutustua kaupunkeihin kuuluviin charcoal-grillattuja sardiineja ja tuoreita mereneläviä. Suurin osa ravintoloista ja baareista löytyy joenrannasta ja sataman ympäriltä, ​​mikä antaa sinulle erinomaiset näkymät samalla kun nautit rauhallisesta rentouttavasta aterasta.

Kaupunki omistaa sardelinfestivaalin joka vuosi elokuussa. Lähistöllä Praia da Rocha on iltaisin paljon elävämpi kuin Portimao, joka tarjoaa ravintoloita ja baareja, joissa on elävää musiikkia, yökerhoja ja kasino Rizk kampanjakoodi .

Ihastuttavat hiekkarannat

Kaupunki on helpon matkan päässä hienoista rannoista. Praia da Rochan rannalla pidetään yhtenä Algarven parhaista rannoista. Vain muutaman kilometrin päässä Potimaosta on hiekkaranta Praia dos Tres Irmaos -ranta. Suosittuja sukeltajien kanssa ovat Tres Irmaosin tummat kultaiset hiekkarannat. Ferragudon suosittu ranta ja kalasatama ovat vain muutaman kilometrin päässä joen itäpuolelta.

Praia da Rochassa ja Alvorissa, etenkin Praia do Vau, on paljon ihastuttavia hiekkarantoja. Sukellus, snorklaus ja uinti ovat suosikkiaktiviteettejä täällä ja todella hyviä sukelluskohteita rannikolla.

Portimaossa on paljon tekemistä ja nähtävää. Käy vanhojen kylien Alvor ja Carvoeiro, ja historialliset kohteet Cape St Vincent, Lagos ja Silves Castle. Urheilun ystäville on golf, syvänmerenkalastus ja ratsastus. Syvänmerenkalastus on suosittu urheilu täällä Portimaossa, matkan päässä satamasta ja yrittää houkutella hain, purjehtia ja bassoa pitkin rannikkoa.

Portimao tarjoaa upeita risteilymatkoja, jotta voit nauttia lomasi loma Portugalissa. Koe romanttinen illallinen rantaloman rannalla, nauti juomista ja näyttää liikkumisesi tanssiristeilyllä tai vain rentouttavan delfiinien tarkkailun veneretkellä.

Portugalilla ei ole vain joitakin Euroopan kauneimmista rannoista, mutta myös ylpeilee siitä, että se on yksi aurinkoisimmista paikoista. Portimaossa on yli 3000 tuntia auringonpaistetta vuodessa, ja kesäilmat ovat usein yli 30 ° C. Ilmasto yhdessä monien edullisten lomien kanssa, jotka ovat tarjolla Portugalissa, tekevät siitä ihanteellisen valinnan halvemmille lomille milloin tahansa vuoden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *