Maailmanlaajuisesti tunnettuja upeita kasinoita  (Ilmaista pelirahaa ilman kierrätystä) ja pelikokemusta , Las Vegasilla on paljon tarjottavaa ruokaa.

Las Vegas on vaikuttava ravintola-kohde kaikissa hintaluokissa. Vaikka hieno ravintolaluokka on todella räjähtänyt viime vuosina, Las Vegasiin on vielä monia ravintoloita, joissa voit syödä herkullista ruokaa edulliseen hintaan. Alla on lyhyt opas Vegas-ravintoloihin.

Pepe’s Tacos on paikallinen suosikki 24 tunnin aitoa meksikolaista ruokaa varten. Pepe’s Tacosissa on kolme sijaa Las Vegasiin.

Aloha-keittiö on paikallinen helmi, joka tuo todelliset hawaialaiset ruokaa Las Vegasin alueelle. Aloha-keittiössä on kolme sijaa Las Vegasiin, johon kuuluu baari, jossa on pelaamista ja karaokea.

Roberto’s Taco Shopilla on vähintään 11 ​​paikkaa Las Vegasin ympärillä ja on yksinkertaisesti halpaa ruokaa parhaimmillaan. Heillä on valikoima yhdistelmälevyt, tortat, tostadat, burritot, tacoit ja taquitos.

El Pollo Loco on suuri ravintolaketju, joka on erikoistunut suussa sulavia liekki-grillattuja kanoja. Jos et ole koskaan ollut mahdollisuutta kokeilla El Pollo Locon herkullista kanaa, kokeile sitä, kun olet Las Vegasin alueella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *