Kypros on koko vuoden auringonpaiste, joten se on täydellinen kohde suosikkiaktiviteettisi lomasi aikana. Aktiviteetteihin kuuluvat golf, sukellus, purjehdus, vaellus, pyöräily ja paljon muuta.

Golf

Kyproksella on useita kansainvälisiä 18-reikäisiä golfkenttiä. Pafoksen alueella sijaitsevat kurssit sijaitsevat maisemoituihin kukkuloihin, joista on upeat näkymät Välimerelle. Vaikka nämä kurssit ovat kaukana tärkeimmistä matkailukohteista, ne ovat silti lähellä tarpeeksi.

Suosittuja kursseja ovat palkittu Aphrodite Hills, Elea Golf Club, Minthis Hills, joka istuu 12. vuosisadan luostarin hedelmätarhojen ja viinitarhojen ja Secret Valley Golfkadun välillä, joka sijaitsee lähellä Afroditen legendaarista syntymäpaikkaa.


lähde: pixabay

Sukellus

Saarella on kristallinkirkkaat lämpimät vedet, jotka sopivat sukellukseen. Meren lämpötilat vaihtelevat välillä 16C ja 27C saaren ympärillä Kypros tarjoaa pitkin sukellusvuosia Välimerellä. Sukeltajat näkevät hämmästyttävän valikoiman värikkäitä kaloja, koralleja, sieniä, merimiehiä, mustekalaa ja merisiiliä, kun he sukeltavat upeisiin rannikkoalueisiin.

Suositut kohteet ovat Amphitheatre Sukelluspaikka, Three Star Wreck Sukelluspaikka, Green Bay Sukelluspaikka (vanha laiva hylky) ja Akrotiri Reserve Sukellus sivusto.

Voit aina nauttia myös online-pelien pelaamisesta aurinkoisista rannoista kirjautumalla sivustoihin, kuten Unibet live casinon oppaat tai useampaan muuhun.

Purjehdus

Kun lomasi on täällä hämmästyttävällä saarella, charter-vene päivälle ja heitä pilata laivojen miehistö, kun purjehdat pitkin kaunista kyproslaista rannikkoa. Saarella on monia suojaisia ​​lahtia, jotka pääsee vain veneellä, jossa voit pysähtyä aurinkoa rannalla ja nauttia pulahtaa itkeä sininen vesillä. Jännitystä viettää päivässä syvänmeren kalastusta.

Kyproksella on kaksi venesatamaa ja viisi satamaa. Larnakan satamassa on 450 laituripaikkaa ja houkuttelee veneitä kaikkialta maailmasta, etenkin talvella.

Vaellus

Retkeily on erinomainen tapa löytää Kypros. On paljon luontopolkuja ja merkittyjä polkuja, jotka sopivat kaikkiin vaellusreitteihin, vaivattomasta kävelystä haastavampiin kävelyretkiin. Kevää pidetään parhaille vaelluksille, kun saari juuri tulee kukintaan.

Vaellus Troodoksen vuorilla ja Akamasin niemimaalla on hyvin suosittu Euroopan kypäräradan E4 Kyproksella. Tämä kohta vie sinut Larnacan lentokentältä Paphosin lentokentälle, kulkee Cape Gkrekon läpi, ylös Troodoksen vuoristoon ja alas Akamasin alueelle.

Pyöräily

Kyproksella on monia pyöräilyreittejä tai entistä jännittävämpi voi tehdä omia. Pyöräily ympäri saarta mahdollistaa vierailemisen eristäytyneitä poukamia, muinaisia ​​raunioita ja upeita maisemia, jotka luultavasti kaipaat jos matkustat autolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *