Cala Millor on vakiintunut rantamaja Mallorcan karuillisella itärannikolla. Lomakeskus sijaitsee lähellä vuoristoja, viljelysmaata ja hedelmätarhoja, ja se, mitä monet pitävät yhtenä parhaista rannoista saarella. Lomakeskuksessa on paljon erittäin järkeviä ravintoloita, älä unohda kokeilla joitain suuria kalaruokia, joita nämä ravintolat tarjoavat.

Kevyesti hyllyt Cala Millorin rannalla on hieno hiekka ja kaunis kirkas sininen vesi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan. Tämä pitkä ranta on ihana varjostettu rantapromenadi, joka ulottuu 4 mailia pitkin suojatulle lahdelle koskemattomien päisteiden välille.

Lämpimät veden lämpötilat ovat ihanteellisia sukellusta, snorklausta, purjelautailua ja purjehdusta varten. On paljon muita rantoja, jotka ovat helposti saavutettavissa Cala Millorista, mukaan lukien nudistinen ranta Punta Amerissa. Matkustaminen Cala Millorin ympärillä on todella helppoa käyttämällä minijunia ja paikallisia busseja.

Cala Millor tarjoaa paljon muutakin kuin vain rannalla, kuten vesiurheilua, Sa Coman golfia, tennistä, go kartinga ja jotain vilkasta yöelämää. Koko perhe rakastaa Aquacity-vesipuistoa ja Marinelandia Portals Nousissa. Päivän aikana on paljon tekemistä koko perheelle ja illalla on discoja, baareja ja pubeja viihdettä varten.

Exploring Cala Millor jalka on helppoa. Puutarhan Punta Amerin luonnonsuojelualue on rauhallinen kävellä. Pitkät vaellukset rannikkoradilla ja vuorilla ja rotkoilla toteutetaan parhaiten keväällä ja alkusyksystä, kun sääolosuhteet ovat täydellisiä näille pitemmille kävelyretkille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *