Manner-Kreikan lounaiskulmassa sijaitseva Kalamata on Peloponnesonin Messinia-alueen pääkaupunki ja pääportti. Kalamata-alue on suosittu niille, jotka etsivät rentouttavia rantalomaa, kävijöitä, jotka haluavat tutustua alueeseen ja harrastaa harrastajia, jotka haluavat tutustua hämmästyttäviin kapeakaiteisiin rautateihin.

Kalamata on portti Olympiaan (alkuperäisten olympialaisten sivusto) ja muinaisten Messinin sivuille, joten se on erittäin suosittu antiikin historian harrastajille. Muita historiallisia nähtävyyksiä ovat Dirosin luolat, Bysantin pääkaupunki Mystras ja Methonin linna.

Kalamata-alue tarjoaa laajan valikoiman maisemia, kuten vuoret, vihreät laaksot, joet ja suihkut. On kalastajakyliä, vuoristokyliä, rinteiden rinteitä, syrjäisiä poukamia ja vanhoja kohteita, jotka odottavat tutustumista. Kalamataa ympäröivällä alueella on ihastuttavia kylän lomakohteita, jotka ovat täynnä kreikkalaista luonnetta.

Näihin kuuluu Finikoundan viehättävä kalastajakylä, jolla on kolme suurta uimarantaa, Pylosin pienen sataman kylä, jossa on hyvin säilynyt linnoitus ja Methonin kalastajakylä kallionlinnalla.

Kalamatan alueen sinilippurannat pidetään eräiden parhaimpina Kreikassa, jossa on kultaisia ​​hiekkarantoja houkuttelevissa lahdissa, jotka kevyesti kulkevat rauhalliseen, lämpimään siniseen mereen. Kesäkuukausien aikana kristallinkirkkaat vedet pysyvät vakiona 25 ° C: ssa, mikä tekee niistä täydellisiä uintiin, sukellukseen ja snorklaukseen.

Kalamata itsessään tunnetaan 13. vuosisadan linnoistaan, museoistaan ​​ja maailmankuuluisista mustista oliiveistaan.

Vanhassakaupungissa on vilkas pääaukko ja kosmopoliittinen keskusta, jossa on runsaasti ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja ja unohtamatta kiireistä satamaa. Venesatama tarjoaa erilaisia ​​veneretkiä ja muita aktiviteetteja, kuten purjelautailua, purjehdusta ja kalastusta. .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *