Kuuluisimmista uhkapeleistä ja kasinoasemista ,  Macaolla on myös paljon tarjottavaa ruokaa ystäville.Jos haluat syödä parasta Macaon ruokaa, on monia parhaita vaihtoehtoja. Macaossa saatavilla upea valikoima erilaisia makuelämyksiä tekee tästä pienestä mutta kansainvälisestä kaupungista paratiisi ruokaa harrastaville.

Macanese-keittiö

Yli 450 vuoden historian ansiosta Macanese-keittiö on ainutlaatuinen ja vastustamaton. Se on portugalilaisten ja kiinalaisten ruokien erityinen yhdistelmä. Yleisiä keittotekniikoita ovat leipominen, grillit ja paahto. Allekirjoitusastiat ovat Afrikkalainen kana, Macanese Chili Shrimps ja Crabs. Parasta leipoa Macaon ruoka olisi ”Baked Duck Rice”. Eri kokki tuottaa erilai- sia erikoisuuksia, mutta jotkut voivat tehdä sen rapeaksi kullanvärillä, pehmeällä ja pureskella sisältä. Grilliruokien suosituimpia on grillattu sardiini tai ankerias. Paistinpihvi ja lampaanliha ovat myös laajalti suosittuja.

Portugalilaista ruokaa

Macaon ainutlaatuisella historiallisella taustalla täältä löydät aidon portugalilaisen keittiön herkkuja Portugalista. Tyypillisesti maustettu suolalla ja erilaisilla mausteilla – portugalilaisesta keittiöstä on raikas ja rapea yhdistelmä. Suosituimpia ruokia ovat syvät paistetut bacalhau-kakut, bacalhau-paistettua riisiä, sekoitetaan paistettua kaalia ja bacalhau.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *