Valtaosa kreikkalaisista elintarvikkeista sisältää tärkeitä ainesosia, kuten oliiviöljyä, lihaa, kuten karitsaa ja vihanneksia. Kreikkalainen keittiö on kuitenkin tunnetusti makuinen ja tuore, johon kuuluu laaja valikoima mausteita, lihaa ja vihanneksia.

Yksi Kreikan suosituimmista ja tunnetuista ruokalajeista on Moussaka. Moussaka on samankaltainen kuin vuoka, ja se yhdistää munakoisoa, perunaa, punaviiniä ja sipulia, vaikka ei ole harvinaista, että jotakin lihaa käytetään myös reseptiin.

Liha on sisällytetty useisiin tärkeisiin kreikkalaisiin aterioihin ja ruokia, kuten Souvlaki, joka on samanlainen kuin kaveri kebab, suosivat monet kreikkalaiset turistit. Kasvikset ovat myös perusteellisesti rakastaneet kreikkalaiset ja niin paljon tuoreita, kausittaisia vihanneksia sisällytetään ateriat niin usein kuin mahdollista, joko sideruokana tai osana pääruoka. Kreikkalaisia salaatteja, tai Horiatiki, ovat myös suosittuja sivusaineena useimpien pääruokien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *